I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kommunikasjon, lederskap og talentutvikling

Contento Consulting er etablert av Lisbeth Sæther Storli. Hun har mangeårig bakgrunn fra TV og kommunikasjonsbransjen, og har drevet eget byrå og byrå sammen med andre. Hun har hatt lederansvar og kundeansvar i mer enn 25 år. For 10 år siden startet hun en omskoleringsprosess for å jobbe mer med det som virkelig engasjerte henne; å utvikle selve menneskene i bedriftene – «innenfra og ut».  Så i tillegg til å være markedsøkonom i bunn er hun nå også skolert i coaching og i arbeids- og organisasjonspsykologi fra henholdvis BI, Ringominstituttet og Markedshøyskolen. Hun er også sertifisert i flere internasjonalt anerkjente utviklingsverktøy og -programmer, som FranklinCoveys «Seven habits of highly effective team», Myers Briggs Type Indicator (MBTI) og LØFT.

De siste ti årene har hun drevet egen konsulentvirksomhet innenfor lederutvikling, teambygging, personlig utvikling og kommunikasjons-trening.

Lisbeth holder også kurs og foredrag innenfor disse temaene, og er tilknyttet Norsk Foredragsformidling (www.foredragsformidling.no)

Se gjerne også web siden www.lisbethstorli.no

Nettverk og samarbeidspartnere

Contento Consulting har et stort nettverk med faglig sterke ressurser innenfor kommunikasjon, formidling og organisasjonsutvikling, som trekkes inn ved behov.

Avhengig av prosjektets art og kundenes ønsker, setter vi sammen sammen profesjonelle og fleksible team, som også er konkurransedyktige på pris.

Contento Consulting har som kjerneverdier INSPIRERENDE, UTVIKLENDE og LØSNINGSORIENTERT – og dette er verdier vi ønsker at også kunden skal oppleve i praksis.

Samarbeidspartnere:

AskersHus – har en rekke erfarne rådgivere innenfor organisasjonsutvikling, bedriftsutvikling, næringsutvikling og markedsutvikling.  Se mer på www.askershus.no

Inclusion AS

Inclusion AS tilbyr opplæring og veiledning innenfor områdene entreprenørskap og jobbutvikling, inkludering og integrering. Se mer informasjon på www.inclusion.no

Markhi AS

holder til i samme innovasjonsmiljø som Contento Consulting, og tilbyr tjenester innenfor områdene organisasjonsutvikling, kommunikasjon og markedføring. Se mer på www.markhi.com

Frode Stang
tilbyr tjenester innenfor områdene presentasjonstrening, medietrening, filmproduksjon og konferanseledelse. Se mer på www.frodestang.no

 

Krohg Consulting

Strategi, mentoring, organisasjonsutvikling, marked.