Kommunikasjon, ledelse og talentutvikling

Lisbeth Sæther Storli har mangeårig bakgrunn fra TV og kommunikasjonsbransjen, og har drevet eget byrå og byrå sammen med andre. Hun har hatt lederansvar og kundeansvar i mer enn 25 år. For 10 år siden startet hun en omskoleringsprosess for å jobbe mer med det som virkelig engasjerte henne; å utvikle selve menneskene i bedriftene – «innenfra og ut».  Så i tillegg til å være markedsøkonom i bunn er hun nå også skolert i coaching og i arbeids- og organisasjonspsykologi fra henholdvis BI, Ringominstituttet og Markedshøyskolen. Hun er også sertifisert i flere internasjonalt anerkjente utviklingsverktøy og -programmer, som FranklinCoveys «Seven habits of highly effective team», Myers Briggs Type Indicator (MBTI) og LØFT.

De siste åtte årene har hun drevet egen konsulentvirksomhet innenfor lederutvikling, teambygging, personlig utvikling og kommunikasjons-trening.

Lisbeth holder også kurs og foredrag innenfor disse temaene, og er tilknyttet Norsk Foredragsformidling (www.foredragsformidling.no)

Se gjerne også web siden www.lisbethstorli.no

Nettverk og samarbeidspartnere

Contento Consulting har et stort nettverk med faglig sterke ressurser innenfor kommunikasjon, formidling og organisasjonsutvikling, som trekkes inn ved behov.

Avhengig av prosjektets art og kundenes ønsker, setter vi sammen sammen profesjonelle og fleksible team, som også er konkurransedyktige på pris.

Contento Consulting skal oppleves som et kunnskapsrikt, inspirerende, enkelt og behagelig selskap å samarbeide med. Vi har samrbeidspartnere innenfor flere områder.

Samarbeidspartnere:

Markhi AS
holder til i samme innovasjonsmiljø som Contento Consulting, og tilbyr tjenester innenfor områdene organisasjonsutvikling, kommunikasjon og markedføring.
http://www.markhi.com

Frode Stang
tilbyr tjenester innenfor områdene presentasjonstrening, medietrening, filmproduksjon og konferanseledelse
http://www.frodestang.no

AskersHus – har en rekke erfarne rådgivere innenfor organisasjonsutvikling, næringsutvikling og markedsutvikling

http://www.askershus.no

Krohg Consulting

Strategi og rådgivning innen forretnings- og markedsutvikling, konsulenttjenester innenfor digitale løsninger og bruk av sosiale medier, kurs/workshops for selskaper i oppstartsfasen, mentoring

[us_testimonial]Mitt mål er å INSPIRERE til endring[/us_testimonial]