Referanser

Contento AS har jobbet med en rekke virksomheter innen ulike bransjer de senere år – både større og mindre, norske og internasjonale, bedrifter og organisasjoner, kommuner og departementer.

Felles for disse er at de har ønsket bistand i forbindelse med utviklingsprosesser internt, av hele ledergrupper, en hel organisasjon, avdelinger, team eller enkeltpersoner.

Vurderinger

KURS/FOREDRAG:

«Utrolig bra! – ett av de aller beste jeg har vært på innen dette temaet!» Gry Skådinn, prosjektleder i Bærum Næringsråd (deltaker på kommunikasjonskurs i juni 2017)

”Min seksjon hadde et godt seminar med Lisbeth Sæther Storli som kursleder. Det var en god kombinasjon av teori og praksis som gjorde seminaret om samarbeid både interessant og knyttet opp mot hverdagens utfordringer og situasjoner. Lisbeth hadde en imponerende kontroll på navn på alle kursdeltakerne og involverte oss på en god og interessant måte. Vi var veldig fornøyde.” Line Christin Zachariassen, Seksjonssjef fakultet LUI/seksjon økonomi og drift, Høyskolen i Oslo og Akershus (august 2017) 

”Lisbeth hadde et to-timers foredrag for vår kommunikasjonsavdeling. Lisbeth utfordrer, samtidig som hun har gode eksempler og oppgaver som engasjerer tilhørerne. Jeg anbefaler temaet medarbeiderskap og hvordan vi forholder oss til arbeidsoppgavene og hverandre. Gode eksempler bidro til økt bevissthet om hvordan vi  kan ta ansvar for å jobbe med de strategisk viktige tingene og skape en kultur for arbeidsglede selv i en travel hverdag. Lisbeth er en god sparringspartner og laget et opplegg som passet vår avdeling. Hun er fleksibel og lydhør for kundens behov.” Direktør Berit Kolberg Rossinè, direktør Avdeling Kommunikasjon og digitale kanaler, Helsedirektoratet (september 2017)

 

KONFERANSIER/PROSJEKTLEDELSE:

«Det skal litt til før noen imponerer meg med talerlisten og opplegg – men i dag koste jeg meg stort med alt av innlegg og ikke minst Pecha-innleggene! Her har du/dere tenkt gjennom og planlagt, og du ledet det hele trygt og innsiktsfullt. Hatten av!» Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører (om prosjektgjennomføring og konferansier-rollen på Næringslivets Nettverksdag november 2016)

Coaching og talentutvikling

«Jeg har selv brukt Lisbeth Sæther Storli som coach. Hun er genuint opptatt av å hjelpe og har verktøy som er forskningsbaserte. Hun er en svært god kommunikatør og lytter. Jeg har også samarbeidet med å utvikle og gjennomføre talentprogram. Hun fikk svært gode tilbakemeldinger på innhold og gjennomføring. Jeg kan absolutt anbefale Lisbeth som coach.»

(Yvonne -Fosser, tidligere HR-direktør i Hewlett Packard Norge AS og Innovasjon Norge, nå leder av Amesto People & Culture)

Et utvalg kunder:

ALD Automotive AS

Asker kommune

Asker næringsråd

Avis

Alliance UniChem/Boots apotek

Aust-Agder Fylkeskommune

Billingstadsletta 83 ANS

Centric

Enata Eiendom AS

Etablerertjenesten

Essenz AS

Forum for kultur og næringsliv

Helsedirektoratet

Hewlett Packard

Høgskolen i Oslo og Akershus

Jobbaktiv

Kreftforeningen

Kvinner i Business

Norsk Designråd

Onsager AS

Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Oslo Met

Redink

Redningsselskapet

RFSU

Scandic Hotels

Sparebank 1 BV

Storli AS

Swedbank

Thomas Cook

Vinmonopolet