NYHET: MINIKONFERANSE 24. januar 2019

«Fra god holdning til lønnsom handling»

MINIKONFERANSE om verdien av mangfold og internasjonal kompetanse.

I samarbeid med Bærum næringsråd inviterer vi til minikonferanse om hvordan bedrifter kan oppnå gode resultater ved å satse på mangfold og internasjonal kompetanse.

Forskning viser at mangfold i virksomheter bidrar til økt innovasjonsgrad og større muligheter for å lykkes i markedet – hjemme og utenlands. Vi vet imidlertid at høyt kvalifiserte kandidater med utenlandsk opprinnelse alt for ofte støter på problemer med å skaffe relevant jobb for sin utdanning og bakgrunn. Hva kan bidra til at virksomheter kan gå fra god holdning til lønnsom handling? Hva gjør de virksomhetene som systematisk jobber med mangfold – og hvilke resultater oppnår de?

Foredragsholdere

Javad Mushtaq, daglig leder i MAK (Mangfold, Ambisjon og Kompetanse), prisbelønnet både nasjonalt og internasjonalt for sitt arbeid med mangfold og interkulturell kompetanse.

Tove Selnes, HR-direktør, Konsern Storebrand.

Lene Diesen, viseadministrerende direktør, Microsoft Norge.

Stina Hofgaard Røsjø, leder organisasjonsutvikling, VG.

Pellegrino Riccardi, foredragsholder og inspirator, interkulturell ledelse og kommunikasjon.

Konferansen vil ledes av Lisbeth Sæther Storli, programansvarlig for Jobbreisen®

Sted og tid: 24. januar, kl. 0830 – 1100, frokost fra kl. 0800
Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Jobbreisen® er et mentoring- og utviklingsprogram for innvandrere med høy utdannelse. Programmet er i regi av Contento AS, og er støttet av IMDi (Integrerings- og mangfoldsdirektoratet)