Aktuelt

Contento inngår samarbeid med ISCO Potensial

Isco Group lanserer sitt nye satsningsområde Isco Potential, hvor Contento inngår som samarbeidspartner. Vi skal levere tjenester innenfor mentoring og rådgivning/kursing innenfor mangfoldsarbeid og ledelse.

Arbeidsgivere trenger hjelp til å få trygghet for sine ansettelser av medarbeidere med flerkulturell bakgrunn. Her kan Contento bistå, gjennom sin erfaring med mangfoldsarbeid og mentoringprogrammer gjennom flere år. Sammen med Isco Potensial vil vi fokusere på økt mangfold og inkludering i arbeidslivet.

40 år med solid kunnskap

Isco Group har solid rekrutteringskompetanse gjennom 40 år. Selskapet har et unikt kontaktnettverk og et sterkt renommé i norsk nærings- og samfunnsliv. Ved at de nå lanserer Isco Potensial, setter de ytterligere fokus på flerkulturelle kandidater, og bidrar til å oppnå FN’s bærekraftsmål nr. 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst.

Sosial bærekraft

Contento har arbeidet med sosial bærekraft siden 2016. I 2018 etablerte selskapet Jobbreisen®, et utviklings- og mentoringprogram for innvandrere med høy utdannelse. Denne våren er det kull nummer tre som lærer mer om norske arbeidsforhold og koder, selvledelse, samt nettverksbygging og profesjonalisering/trening i forhold til søknadsprosesser. Programmet har oppnådd svært gode resultater fra tidligere år, og de fleste av deltakerne er i er i dag i gode, relevante stillinger.

Hjelp til arbeidsgivere

Fremover vil Contento sette mer fokus på hvordan arbeidsgivere kan få hjelp til å hoppe ned fra gjerdet. Det er ikke mangel på gode holdninger, men for å få til konkret handling trenger mange arbeidsgivere også litt mer kunnskap og støtte i både rekruttering og «on boarding» arbeidet. Her vil Contento bidra med rådgivning/kurs og mangfoldsopplæring samt mentorprogrammer for bedriftene. Parallellt med opplæring av ledere internt, kan det også gjennomføres intensivkurs for kandidater fra flere bedrifter. Samarbeidet med Isco Potensial er helt i tråd med Contentos fokus fremover.

For mer informasjon om Isco Potensial, se https://www.iscopotensial.no/

Det er på tide å gå fra god holdning til aktiv handling.

Del artikkel:

Relaterte artikler fra Aktuelt