Aktuelt, Jobbreisen®

Vil du bli mentor i vårt nye karriere/mentorprogram?

Vi starter nå opp et nytt 3 måneders karriére-/mentorprogram for internasjonale kandidater i Oslo.

Oslo Business Region lanserte i fjor høst i samarbeid med Contento AS et program basert på Jobbreisens konsept. Her gir vi nye internasjonale jobbsøkere kunnskap om norsk arbeidsliv, formelle og uformelle koder, hvordan jobbsøkeprosessen og intervjuer fungerer, hvordan skrive en god CV i Norge og ha en bra LinkedIn profil. Men ikke minst hjelper vi dem med å bygge nettverk og å åpne dører til nye jobbmuligheter her. Våre mentorer er avgjørende ressurser – både som veivisere, pådrivere, døråpnere og støttespillere. Deres kompetanse og nettverk er gull verdt for nykommere i landet! (mer enn de selv aner…)

I fjor testet vi programmet som en pilot i Oslo. Evalueringen var på 88 poeng (av 100), noe som vurderes som skyhøyt for denne type programmer! Og det beste av alt: flere av våre deltakere i fjor høst har allerede fått gode, relevante jobber.

Programmet starter i mars, og i begynnelsen av april «kobler vi på» mentorer. Det vil være 3-4 samtaler frem til mai/juni. Vil du være med og gjøre en forskjell? Ta kontakt med oss – send oss gjerne en PM eller ring oss for å få mer informasjon (97741600)

Vi har ikke anledning til å gi honorar for samtalene, men vi kan love at du får være med på et spennende og meningsfylt prosjekt, hvor du også selv lærer noe og bygger eget nettverk med både andre mentorer (ledere) og med høyt kvalifiserte internasjonale kandidater innen ulike bransjer.

Vi trenger denne gangen mentorer som gjerne har bakgrunn/erfaring innen IT/dataanalyse,salg, innovasjon, ledelse, grafisk design, filmproduksjon og HR. Men vi er interessert i deg som også har erfaring og nettverk i andre bransjer – mye er «overførbart»! (og vi gir en grundig brief til alle nye mentorer før start).

Hvis dette høres interessant ut for deg å være med på, ring oss gjerne på tlf 97741600 eller send oss en mail; lisbeth@contento.no

 

 

Del artikkel:

Relaterte artikler fra Aktuelt, Jobbreisen®