Aktuelt

Presentasjonssjekken

Ofte trenger vi en annens blikk på den presentasjonen vi skal holde. Få respons i forkant på om form, innhold og utseende holder mål. Ofte er det ikke så mye som skal til – små endringer og en ekstra treningsrunde kan gjøre en stor forskjell!

Før du skal holde presentasjonen din, ta en ekstra sjekk. Ser presentasjonen din bra ut? Er det mest bilder eller er det tettpakket med tekst og grafer? Er stoffet relevant for de du snakker til? Treffer du med innholdet? Og varierer du med virkemidler? Og hva med selve formidlingen. Er du bevisst hvordan du bruker stemme og kropp? Bruker du eksempler og personlige historier?
De fleste kan ha nytte av å ta en ekstra kvalitetssjekk med en ekstern rådgiver. Som regel  har vi for mange foiler, med for mye tekst. Kanskje litt dårligere bilder og en uryddig design. Det kan enkelt ryddes opp i.
I tillegg trenger de fleste litt trening før de går «på scenen» – litt råd og tips til hvordan du kan fremføre på en bedre måte.
Hvis du ønsker en enkel kvalitetssjekk før du skal holde en presentasjon neste gang – om det er fysisk eller digitalt – ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg raskt og enkelt.
Raskt og enkelt 

Jeg går igjennom PowerPoint-presentasjonen din – FØR du holder den –  og kommer med mine vurderinger og forslag til endringer. Deretter går vi igjennom selve formidlingen, med fokus både på innhold,  personlig presentasjon, kroppsspråk og stemmebruk. Gir deg noen råd om selve fremføringen. Noen tips til hvordan du kan formidle MYE bedre – og ikke minst hvordan du kan føle deg tryggere i situasjonen.  Rett og slett foretar en liten KVALITETSSJEKK for at du skal fremstå både trygg og profesjonell. Skal du holde presentasjonen digitalt, gir jeg deg noen tips om hvordan det kan gjøres best mulig.

Jeg kan bistå på kort varsel, og det hele gjennomføres på Zoom eller Teams.

For dette tar jeg nå kun kr. 4.990,- ( 3 – 4 timers rådgivning) eks mva.

Ta kontakt på 97741600 – ellers send en mail på lisbeth@contento.no – så får du en rask kvalitetssikring og hjelp til en god formidling!

 

Del artikkel:

Relaterte artikler fra Aktuelt