Jobbreisen® Intensiv 2019

Jobbreisen® Intensiv 2019 var et halvårig mentoring- og utviklingsprogram for personer med innvandrerbakgrunn og høy utdannelse, som ønsket å komme i posisjon for en relevant jobb i Norge. Deltakerne hadde gyldig oppholds- og arbeidstillatelse, har bestått B2 (alle 4 delprøver) eller høyere og var bosatt i Oslo/Akershus.  Deltakerne ga programmet 9 av 10 poeng for å ha bidratt til å gjøre dem mer rustet for norsk arbeidsliv. Flere av deltakerne er i dag i relevante jobber.

Les artikkelen i Budstikka her. Artikkelen er bak betalingsmur.

Programmet har omfattet fagsamlinger, mentoring og nettverksbygging, for å hjelpe deltakerne til å bli bedre rustet til en relevant jobb. Fagsamlingene har omfattet temaer som formelle og uformelle koder i norsk arbeidsliv, spilleregler og utvikling av nettverk, hvordan posisjonere seg og bli en attraktiv jobbsøker. Alle deltakere har hatt en egen mentor gjennom hele porioden, som har lang erfaring fra norsk og internasjonalt arbeidsliv.

Vi har også samarbeidet med ulike aktører innenfor juridisk rådgivning, næringslivsnettverk samt lokaliteter for våre arrangementer.