Jobbreisen® Viken

Høsten 2020 starter vi et nytt program; Jobbreisen® Viken. Dette er et mentoringprogram for immigranter bosatt i Viken, som har høyere utdannelse og som behersker norsk godt. Programmet skal bidra til at deltakerne kommer raskere i jobb, og gjennomføres i år i samarbeid med Bærum International Hub.

Samarbeidspartner

Jobbreisen® Viken er støttet av:

Programmet følger deltakerne tett, både gjennom fagsamlinger og individuell mentoring, og legger tilrette for at de får utviklet sitt nettverk. Det vil også legges opp til at man får tilgang til internships/traineeplasser i en gitt periode, for å sikre relevant arbeidserfaring.  Programmet har 10 plasser, og aktuelle søkere er innkalt til intervjuer. Programmet starter opp i november og går frem til juni 2021. Det vil være månedlige fagsamlinger (fysisk og digitalt) i tillegg til mentoring ca hver 3. uke samt deltakelse på ulike nettverksarenaer. Deltakerne vil også få oppgaver som må løses individuelt og i grupper mellom samlingene. Deltakelse kan kombineres med deltidsarbeid eller trainee/internship-arbeid.

Jobbreisen® Viken ønsker  å samarbeide tett med regionalt arbeidsliv, og å inngå avtaler om trainee plasser til deltakerne i løpet av programperioden. Er dette noe din virksomhet ser kan være aktuelt, ta gjerne kontakt med oss!

Søknadsfristen har nå gått ut.