Jobbreisen® Viken

Høsten 2020 starter vi et nytt program; Jobbreisen® Viken. Dette er et mentoringprogram for immigranter bosatt i Viken, som har høyere utdannelse og som behersker norsk godt. Programmet gjennomføres i samarbeid med Bærum International Hub.

Samarbeidspartner

Jobbreisen® Viken er støttet av:

Programmet følger deltakerne tett, både gjennom fagsamlinger og individuell mentoring, og legger tilrette for at de får utviklet sitt nettverk. Det vil også legges opp til at man får tilgang til internships/traineeplasser i en gitt periode, for å sikre relevant arbeidserfaring. Programmet skal bidra til at veien til jobb blir kortere enn den ellers ville ha vært.

Programmet har maksimalt 12 plasser, og aktuelle søkere blir innkalt til intervjuer. Første del av programmet vil gå frem til april 2021, med mulighet for forlengelse. Det vil være månedlige fagsamlinger i tillegg til mentoring ca hver 3. uke samt deltakelse på ulike nettverksarenaer. Deltakerne vil også få oppgaver som må løses individuelt og i grupper mellom samlingene. Deltakelse kan kombineres med deltidsarbeid eller trainee/internship-arbeid.

Søknadsfrist er 28. oktober 2020.

Vil du søke på en plass i programmet?

Meny