Deltakerne i Jobbreisen® Viken 2020/2021

Samtlige deltakere har høyere utdannelse som er godkjent av NOKUT, har oppholdstillatelse/arbeidstillatelse og snakker godt norsk.

Jobbreisen® Viken blir støttet av:

Ann Tanunya Bjerva
Ann er fra Thailand og har en bachelorgrad i markedsføring, samt en mastergrad i finans. Hun har  7 års erfaring fra YKK (verdens største produsent av glidelåser), der hun var leder for salgs-og markedsføringsteamet. Hun har ledet og gjennomført en rekke ulike prosjekter med gode resultater. Ann har også erfaring som «Account Specialist» og «Supply Chain Specialist», spesielt innen KPI kontroll. Hun beskrives som strukturert og faktabasert, med stor gjennomføringskraft og høy arbeidskapasitet. I tillegg er hun løsningsorientert og vant til å jobbe med komplekse problemstillinger. 

LinkedIn
Last ned CV

Rumi Kawser Chowdhury
Rumi er opprinnelig fra Bangladesh, har to mastergrader; èn i ledelse og èn i markedsføring. Han har lang erfaring som salgs-, service- og kundebehandler i Travel Retail Norway, men er for tiden permittert pga korona.  Rumi er glad i salg og kunderådgivning, og i å jobbe med mennesker – gjerne i team. Han er vant til å jobbe målrettet, og liker lederrollen. Han snakker fem språk flytende.

LinkedIn
Last ned CV

Maja Lotric
Maja kommer fra Slovenia, og kom til Norge i 2014. Hun har en bachelor i internasjonal utveksling fra Universitet i Slovenia og har gjennomført International management program fra Universitet i Pforzheim, Tyskland. Hun tok et utvekslingssemester i Wien, Østerrike, og hevet dermed sin tyske språkkompetanse til høyere C1-C2 nivå.  Hun har mer enn 10 års erfaring fra ledelse og kundeservice, blant annet som kunderådgiver i Abanka Vipa bank i Ljubljana og i Travel Retail Norway AS. Maja beskrives som entusiastisk, kreativ og svært serviceinnstilt.  Hun snakker flytende engelsk, tysk, slovensk og norsk.

LinkedIn
Last ned CV

Ammar Alok
Ammar er fra Syria, og er utdannet som økonomiassistent fra Kommersielt Bankinstitutt samt innen business administrasjon fra Syria. Han har flere års erfaring innen salgs- og markedsføringsledelse fra Syria, samt nær 10 år innen prosjektkoordinasjon og ledelse i Qatar. Nå arbeider Ammar med administrasjon og HR på Lefdal installasjon, som arbeidstrening. Han snakker arabisk, engelsk og norsk.

LinkedIn
Last ned CV

Niki Siqebengu
Niki er fra Sør-Afrika og har en Bachelorgrad i sosialantropologi og kjønnsforskning fra University of Cape Town. Han har mange års erfaring fra arbeid med barn og unge, både i Storbritannia og Sør-Afrika. Har undervist i både analytisk tenkning og problemløsning i tillegg til en rekke andre fag. I Norge har han jobbet som miljøterapeut på uteteamet i Drammen kommune, og som pedagogisk medarbeider og vikarlærer på barneskole. For tiden studerer han miljøarbeid innen rus på Folkeuniversitets Fagskole (deltid). Han har gode relasjonsbyggende ferdigheter, og er interessert i teknologi, drama og musikk. Snakker engelsk og norsk.

LinkedIn
Last ned CV

Shruti Bhide
Shruti er fra India, og har to mastergrader, én i biologi og én i pedagogikk. Hun har 6 års erfaring med undervisning fra India og Norge, både på lokale og internasjonale skoler. Primært har Shruti undervist i realfag på ungdomstrinn og videregående trinn. I India arbeidet jeg også mye med forskning, og ledet og veiledet forskjellige vitenskapelige og undersøkende prosjekter i naturfag for særskilt intellektuelt begavede studenter. Shruti arbeider nå som vikarlærer på Åssiden videregående skole i Drammen.

LinkedIn
Last ned CV

Katarzyna Walter
Katarzyna har en bachelor i journalistikk og en mastergrad i public relations og sosial kommunikasjon. Hun har nylig begynt som HR-konsulent i Adecco, samtidig som hun videreutdanner seg innen HR- og lønnsarbeid ved Høyskolen Kristiania. Hun har også erfaring fra HR-oppgaver og rekrutteringsprosesser i en stor, internasjonal kleskjede. Katarzyna snakker flytende norsk og engelsk, og har polsk som morsmål.  Hun er pliktoppfyllende og selvstendig, og liker å jobbe i team. Tidligere arbeidsgivere beskriver henne som ansvarsfull, lett å samarbeide med og god på detaljer.

LinkedIn
Last ned CV

Nuning Rahayu Barreth
Nuning har en svært internasjonal bakgrunn. Hun er utdannet innen psykologi og økonomi fra Singapore, Indonesia og Australia, samt at hun har tatt en   mastergrad i kognitiv nevrovitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun behersker 6 språk. Nuning har mer enn 15 års erfaring fra både forretningsutvikling, markedsføring, økonomi og HR. Hun jobbet 12 år på Jakarta internasjonal flyplass (som betjener ca. 66 million passasjer hvert år), 10 av dem som leder innen markedsføring og forretningsutvikling. Nuning er god på strategisk planlegging/forretningsutvikling, markedsføring og forbrukeratferd. Hun er sosial, løsningsfokusert og serviceorientert, og svært opptatt av bærekraftig investering.

LinkedIn
Last ned CV

Anthony Kudjawu
Anthony er fra Ghana. Han har tatt alle emnene for mastergradutdanning i Universell utforming i IKT ved UiO og Oslo Met, i tillegg til at han har en bachelorgrad i informatikk fra Ghana. Anthony har mange års erfaring innen IT-drift, IT/nettverk support og prosjektkoordinering i ulike internasjonale selskaper. Han har også oppnådd høy sikkerhetsklarering fra Luftfartstilsynet og Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Anthony snakker engelsk, norsk og noe fransk, er strukturert, serviceinnstilt og resultatorientert. Arbeider nå som IT-konsulent i Optimera, i et vikariat frem til juni 2021.

LinkedIn
Last ned CV

Sarah Azimzadeh
Sarah har en bachelor innen næringsliv og ledelse fra Iran, og en mastergrad i ledelse og branding fra Universitet i Umeå, Sverige. Hun har nylig begynt som Brand Marketing Manager i Ardoq. Tidligere jobbet hun på SAS Airlines, som Brand Experience Prosjektkoordinator for arrangement i OL i Tokyo 2020. Hun har også erfaring fra merkevarebygging innen reiseliv, e-handel og StartUp miljøet i Norge siden 2016. Sarah er flerkulturell kompetent, og har bodd i ulike land. Hun snakker flytende norsk og engelsk, og har persisk som morsmål. Tidligere arbeidsgivere beskriver henne som kreativ, løsningsorientert og som en brobygger.

LinkedIn

Emre Hotalak
Emre kommer fra Tyrkia, men har bodd i Norge siden 2015. Han har bachelor og mastergrad i internasjonale relasjoner fra Tyrkia. For tiden tar han en master i Asia- og Midt-Østen-studier ved Universitetet i Oslo.  Emre har erfaring fra offentlig forvaltning/diplomati i Tyrkia, både som saksbehandler i det sosialpolitiske departementet, og i ulike posisjoner i Utenriks-departementet.  Han har arbeidet ved ambassadene i Yemen, Iran, Russland og Norge. Han spilte en aktiv rolle for å bedre de politiske og økonomiske forholdene mellom Jemen og Tyrkia. Han er god på prosjektledelse, logistikk og pressearbeid, er løsningsorientert og liker å håndtere flere saker samtidig.

LinkedIn
Last ned CV