Samarbeidspartnere

Følg oss i sosiale medier:

LinkedIn
Instagram

Jobbreisen er støttet av:

SAMARBEIDSPARTNERE/SPONSORER 2018/2019

CoachTeam

I tillegg til mentoring har vi inngått en avtale med CoachTeam as – House of Leadership , som vil tilby coaching til våre deltakere.  Coachingen vil utføres av  siste års coachingstudenter, som er i sluttfasen av sin utdanning. 
De fleste av disse er godt voksne personer med fulltidsjobb ved siden av. Mange av dem er ledere med personalansvar. De ønsker med dette å gi en coachingprosess til et samfunnsnyttig prosjekt. CoachTeam har tidligere samarbeidet med  NHO sitt Global Future prosjekt.

CoachTeam as er medlem av EMCC og har siden 2002 hatt nærmere 1000 på sin leder- og coach utdanning som også er godkjent av Den Norske CoachForening (DNCF).

 

657/Sprinterwing

Vi har inngått et samarbeid med 657 om å bruke mentor-appen Sprinterwing i programmet.  Appen tilrettelegger for at mentorer, mentees og prosjektledelse  enkelt kan holde kontakt og utveksle informasjon underveis i programmet.

Bærum Næringsråd

Bærum Næringsråd bidrar med å stille sine lyse og hyggelige møtelokaler til rådighet for alle våre samlinger, i tillegg til at deltakere og mentorer får delta på ulike nettverksarenaer i deres regi. De er også samarbeidspartner på kommende minikonferanse den 24. januar 2019.

Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen er et konferansehotell i Asker, som ligger omgitt av skog og med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Hotellet tilrettelegger for inspirerende møter og samlinger for Jobbreisens deltakere og mentorer samt konferansefasiliteter.

Meny