Samarbeidspartnere

SAMARBEIDSPARTNERE / SPONSORER 2019

Sjøholmen

Vi samarbeider med vakre Sjøholmen om bruk av lokaler for våre fagsamlinger. Stedet er et unikt kunst- og kulturhus i en 1500 kvm gammel villa fra 1890. Visjonen bak dette unike huset er å skape en magisk arena og møteplass med varme, sjel, lek, sansing, mestring, kreativitet og kunst for alle.  Bare beliggenheten, med utsikt over sjøen, gjør at vi senker skuldrene med det samme vi er innenfor døren.

Bærum Næringsråd

Bærum Næringsråd er en av våre viktigste støttespillere for å nå ut til det regionale næringslivet. I tillegg til å synligjøre oss overfor sine medlemmer,  får våre deltakere og mentorer delta på ulike nettverksarenaer i deres regi. Ikke minst gjelder dette på deres årlige, store konferanse; Næringslivsdagen, som i år finner sted den 13. november på Quality Expo Hotel Fornebu.

Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen er et konferansehotell i Asker, som ligger omgitt av skog og med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Hotellet tilrettelegger for inspirerende møter og samlinger for Jobbreisens deltakere og mentorer samt konferansefasiliteter. Ikke minst tilbyr hotellet å huse vårt julebord der, i rent trolske omgivelser.

 

Advokatfirmaet Frøysaa og Bjørkgård

Vi samarbeider med Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS innenfor temaet arbeidsrett og arbeidstakers rettigheter. Selskapet holder til på Lysaker og leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv, og retter seg særlig mot små og mellomstore bedrifter og privatpersoner. Gjennom dette samarbeidet ønsker de å være tett på fremtidens kompetanse og å utvise samfunnsansvar i regionen.

657/Sprinterwing

Vi har inngått et samarbeid med 657 om å bruke mentor-appen Sprinterwing i programmet.  Appen tilrettelegger for at mentorer, mentees og prosjektledelse  enkelt kan holde kontakt og utveksle informasjon underveis i programmet.